Πιτάκια
πεντανόστιμα
Υλικά
• ζυμάρι
• ξινόγαλα
• μαρμελάδα βερίκοκο (ή ό,τι άλλο θέλετε)
Διαδικασία
Αφού πάρουμε το ζυμάρι, το χωρίζουμε σε κομματάκια. Το καθένα από αυτά, το ανοίγουμε με το χέρι ή με τον πλάστη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές, για να τηγανιστούν καλά.
Έπειτα, τα βάζουμε σε ένα πιάτο, όπου έχουμε στρώσει ένα κομμάτι χαρτί, που τραβάει το πολύ λάδι.
Τα ανοίγουμε με το μαχαίρι και τα γεμίζουμε με ξινόγαλα, ή μαρμελάδα, ή ότι άλλο θελήσετε.
Καλή σας όρεξη!
Αναγνώστες
Blog Archive
-
►
2010
(2)
- ► Φεβρουαρίου (1)
- ► Ιανουαρίου (1)
-
▼
2009
(7)
- ► Δεκεμβρίου (4)
Αναρτήθηκε από
DOCTOR
Τρίτη 24 Μαρτίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)